18. jan, 2015

Valpene er nå over 8 uker gamle og valpene er i full gang med å flytte til sine nye hjem. Det har vært litt lite bilde fra oss i det siste, da vi har hatt nok å holde på med. Her kommer nye bilder av gjengen. 2 av valpene blir en uke ekstra da de nye eierne ikke kunne komme denne helga. Vemodig men også litt godt at valepene reiser og begynner på sine nye liv. Ønsker alle lykke til :)

28. nov, 2014

Valpene er blitt en uke allerede og de spiser og sover. Cilla er en veldig flink mor. I dag skal de få sin 1. ormekur, sin første kloklipp og jeg skal starte registreringsprosessen av dem.

21. nov, 2014

Valpene født.

3 hanner og 5 tisper. Valpene er da leveringsklare fredag om 8 uker, dvs fredag 16.januar 2015

18. nov, 2014

Under en uke igjen.

Cilla er nå preget av graviditeten. Det er bra det snart er fødsel. Jeg har regnet ut at hun fødte på dag 61 forrige gang og dersom det da blir slik denne gangen så kan fødsel skje førstkommende helg. Jeg kommer til å legge ut info om fødsel når det skjer. Trenger deretter noen dager på meg før jeg tar kontakt med dere som tålmodig har stått på liste. Gleder meg til å få vite hvor mange det blir og hvilke kjønn, også får vi håpe de er friske og at ammingen går bra :)

28. okt, 2014

4 uker igjen

Den gravide Cilla er i fin form. Hun er på tur hver dag og matlysten er tilbake igjen. Nå er der bare 4 uker igjen til forventet fødsel(termin 25.22.2014). Det blir så spennende å se hvor mange det blir.

22. okt, 2014

Ultralyd

Da har vi fått konstatert at det er valper på vei. Vi så mange små hjerter som slo på ultralyden.
Termin 25.11.2014. Men vi vet ikke før etter fødsel hvor mange. Så til dere som venter i spenning på om det blir valp: det ser veldig lovende ut men dere må vente i ca 5 uker til før vi vet hva vi har å tilby av kjønn etc.

25. sep, 2014

Parring

Parring gjennomført.

23. sep, 2014

Parring

Parring gjennomført.

Valper født 21.november

Vasegaard Pip`s Cilla

NJCH Carmal`s Kitas Prince

Cilla og Victor

Foreldre

Cilla og Victor

Mor: Vasegaards Pip´s Cilla

Født: 09.08.2011

Cilla har to 1. premier i BK og to 1. premier i AK retrieverjakt. Planlegger debut i Eliteklassen i 2015. Hun har også 1. premie i LP klasse 1 og 1. premie i LP klasse 2 og to 2. premier i klasse 3 LP.

Stamtavle finner du her:

http://www.guno-labrador.com/40585681

Far: NJCH Carmal´s Kitas Prince

Født: 03.05.2009.

Da kan lese mer om Victor her:

http://shiraz-therese.blogspot.no/p/victor.html

Både Cilla og Victor er fri for HD og AD. De er begge fri for PRA, SD2, CNM og EIC, og begge er øyelyst fri.

 

Bilder av Cilla og Victor sammen:
 
Stamtavle for avkom etter Cilla og Victor:
 
Video av Cilla: 

 

Dette blir valper som kan brukes til det meste. Jakt, lydighet, bruks, agility og spor... Og gode familiehunder passer de også som. Meld din interesse om du er interessert i en valp som er avlet på friske foreldre og som har gode jaktlinjer i flere generasjoner. 

To gule hunder avler bare gult, men det kan bli alt fra kremgult til reverødt.

Generell info til valpekjøper og om valpene våre finner du her:
 
Er du interessert i valp kan jeg kontaktes på e-post: anne.abildsnes@ntebb.no,
eller mobil 99 55 28 16.