Kenneltreff

I 2017 begynte vi å ha årlige kenneltreff. Da var vi så heldige å ha med oss jaktprøvedommer Asbjørn Kristiansen så vi kunne kombinere treffet med jaktkurs for de som ville det. Men de som driver aktivt med andre hundeaktiviteter fikk muligheten til å få trent på sine ting. Vi prioriterer å ha det hyggelig sammen samtidig som hundene lærer noe nyttig.

De siste årene har det vært vanskelig å arrangere kenneltreff på grunn av covid, men vi håper å få arrangert flere i årene som kommer.

Kenneltreff 2018

I år var vi så heldige at Terese og Børre Aasbø lot oss holde kenneltreffet hos dem. De bor idyllisk til med omgivelser som passer utmerket for hundetrening. Asbjørn Kristiansen med sin samboer Leni loset oss fint gjennom helgen med masse jakttrening. Vi koste oss med god mat og mye trening i nydelig sommervær.

Kenneltreff 2017

Pinsehelga 2017 hadde vi vårt 1. kenneltreff som vi kalte Labbsports sommercamp. Vi hadde tre flotte dager sammen og er godt fornøyd med oppmøte. Asjørn Krisitiansen var instruktør og holdt et flott jaktkurs for oss. Flere av de unge besto kvalifiseringsprøven og vi håper å se dem på jaktprøve når de er klare for det. Virkelig artig å se at Cilla sine avkom har så flotte eiere. Vi håper dette kan bli en fast tradisjon.