Labbsports Frans (solgt)

Labbsports Frans blir 8 uker mandag 3. desember 2018. Han skulle bli hentet av et ungt par i Trondheim, men borettslaget der de bor endret plutselig standpunkt og la ned forbud mot hund. Vi må derfor finne nye eiere til Frans. Frans er en flott, sosial og eventyrlysten fyr. Han koster 15000 kr og leveres med helseattest, chippet, registrert i NKK og med pass. Det følger også med valpepakker fra Royal Canin og Agria. Vi bruker NKK sin standardkontrakt. 

Frans er avlet etter jaktlinjer og vil passe utmerket innen bruks, redningshundarbeid,  apporteringstrening/jakt og familiehund for en aktiv familie.

Du kan lese mer om foreldredyrene under valpeplaner 2018. Bilder av kullet finnes under valpebilder 2018. 

Skulle dette være interressant så ta kontakt med Anne Abildsnes, tlf 99552816 eller send e-post til a-abild@online.no

Frans

Frans

Frans

Valper født 08.10.2018

Natt til mandag 8. oktober 2018 ble Labbsports Kita og Copperbirch Lancelots valper født. Fødselen gikk bra og det kom 6 hanner og 2 tisper. Du kan lese mer om foreldrene nedenfor.

De leveres når de er 8 uker dvs. rundt 3. desember.

Bilder av valpene:

Bilder uke 1

Bilder uke 2

Bilder uke 3

Bilder uke 4

Bilder uke 5

Bilder uke 6

Bilder uke 7

Kita og Lance

Vi har vært så heldige å få bruke hannhunden FTW Copperbirch Lancelot som har vært eid og trent av Keith Mathew i Irland. Lance ble kjøpt av  Charlotte Lindell`s kennel i Sør-Sverige, Minnows kennel i april 2018. Lance er en sosial og arbeidsglad hannhund. Han har et flott eksteriør og han har flott pels. Han er svart men avler gult så vi kan forvente både gule og svarte valper. Både Kita og Lance er fri for HD og AD, samt at de begge er fri for EIC, SD2, PRA og CNM. Begge er øyelyst. Lance er øyelyst uten anmerkning 14.04.2018 og Kita øyelyst 02.01.2018 med anmerkning PPM-streng i Iris høyre øye som er helt uten betydning.