Cilla besto tidlig kvalifiseringsprøven for jakt og 12 måneder gammel oppnådde hun to 1. premier i BK jakt. 
Hun fikk 1. premie i AK Jakt og prøvens beste hund juni 2014. 2013 var eieren Anne alvorlig syk og vi mistet et helt år med trening men nå er vi i full gang igjen.  Cilla sin andre 1. premie i AK retrieverjakt og kan nå stille i EK (eliteklassen) retrieverjakt. Vi drev litt med Lydighetsprøver som hobby og april 2015 fikk Cilla 1. premie i LP klasse 3 og er dermed kvalifisert til å starte i klasse Elite i LP. Da både jeg og Cilla syns lydighet er blitt så detaljorientert har vi sluttet med det. 

Vasegaard Pip's Cilla

Født: 09.08.2011HD/AA:A Øyelyst januar 2016 fri. Fri for SD2. Fri for EIC, PRA og CNM via foreldre.


Om Cilla

Cilla var på Sunnmøre og deltok der på jaktprøve 30. og 31. mai 2015. Hun debuterte der i EK og kom hjem med en 1. premie i EK. Dette inspirer til å trene mer.

Cilla er en veldig koselig familiehund. Hun er kjærlig og snill. Og hun elsker å bli brukt. Hun er en energisk og svært arbeidsglad hund. Har like stor fart ut og inn når hun jobber. Cilla hadde sitt første valpekull året 2013 da Anne var syk. Cilla var en svært omsorgsfull mor og tok oppgaven med valpene svært seriøst. Hun tok sågar imot 5 ammevalper som hadde mistet moren sin da de var 3 dager gammel. Cillas valper var da 1 uke gamle og Cilla tok imot de morløse valpene og behandlet dem som sine egne. Cilla hadde sitt andre valpekull her vinteren 2014 / 2015. Sommeren 2016 hadde hun sitt 3. og siste valpekull.


Cilla nyter for tiden sin pensjonisttilværelse med Annes datter Ragnhild i Ås. 

Stamtavle

Hentet fra NKKs dogweb